Boerderij

Een rondleiding over de boerderij

Het duurde even, maarrrr tadaaaaa….. daar is hij dan: in deze post (bijna) alléén maar foto’s!! We staan nog helemaal aan het begin van het opstarten van de boerderij, dus het ziet er misschien nog niet zo “boerderij-ig” uit. Maar ik hoop jullie een beetje een indruk te kunnen geven van wat we om ons heen hebben.

Et voilà, een korte impressie van ons plekkie! 🙂

À bientôt,

Rosien

9 reacties

  • Monique Lagraauw-van Lith

    Hallo Rosien, wat ontzettend leuk om jouw blog te volgen! Wat hebben jullie een prachtige plek gevonden. Ik hoorde van mijn zus Julie over jullie plannen en dat jullie inmiddels verhuisd zijn. Vandaar dat ik jouw blog ben gaan volgen. Ik kijk alweer uit naar de volgende blog😉. Heel veel succes met alles. Groetjes Monique

  • Rob Boersma

    Dag Rosien,

    Wat een inspirerende beschrijving van hoe jullie nieuwe bestaan zich heeft ontwikkeld en nu al vorm heeft gekregen. Annemarie en ik vonden, toen jullie ongeveer twee jaar geleden over jullie grote plannen vertelden, heel bijzonder maar ook wel wat gewaagd met het jonge gezin.
    De prachtige rondleiding over jullie boerderij, het werk en omgeving laten zien hoe kloppend jullie besluit toen is gewees .
    Je moestijn doet mij denken aan je moestuintje in Durgerdam maar dan zo mooi passend binnen het geheel van jullie beginnend bedrijf.
    Ik wil jullie graag volgen in de verdere ontwikkeling van jullie bedrijf en passie voor de biologisch dynamische landbouw.
    Warme groet, Rob

  • Marijke de Val

    iCI VOUS POUVEZ RESPIRER! Een weelde om zelf jullie groenten te verbouwen , schapen te houden ( ook voor de kerststal? ) in dit landschap met dit uitzicht. Is het er nog zo groen op dit moment?

    Benieuwd hoe het samen leven met meerdere families jullie bevalt en hoe de kinderen zich aanpassen!
    Ik volg jullie met grote ogen !

    Tout le bien ,

    Marijke

  • Margreet Zuiderwijk

    Wat ziet het er prachtig uit Rosien&David. Leuk om jullie te volgen,
    Het huis en omgeving straalt rust uit. Heerlijk genieten en heerlijke omgeving voor jullie meiden.

    Hopelijk komt de wereld weer in rustiger vaarwater en kijken uit naar jouw schrijven.

    Groetjes uit Zeewolde Greet&René